By Liligance 22/07/2020

Tekrar Giyebileceğiniz Gelin Ayakkabısı Modelleri  

Düğün organizasyonu gerçekleştirmek oldukça pahalı. Gelinlik, damatlık ile başlayan liste organizasyonun yapılacağı yer kirası, fotoğrafçı, kuaför derken uzayıp gidiyor ve siz farketmeden masraflar alıp başını gidebiliyor.

Bu masraflardan biri de, gelin görünümünün vazgeçilmez aksesuarı  gelin ayakkabısı. Biz kadınların ayakkabı tutkusu bilinen bir gerçek. Hepimizin dolabında bir kere bile giyilmemiş bir çift ayakkabı mutlaka bulunur. Düğün ayakkabınızı  da sadece düğün günü değil, farklı günlerde de giymek istemez misiniz?

Gündelik yaşantınızda sıklıkla topuklu ayakkabı ile kombinlemeniz gereken kıyafetler giydiğiniz bir işiniz varsa şanslı kadınlardansınız. Gelin ayakkabısında ışıltı, taş konusunda aşırıya kaçmadığınız müddetçe bir çok ayakkabı modelini daha sonra da rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Günlük Hayat Rutini

Topuklu ayakkabı yerine düz bir model tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Düz ayakkabılar son yıllarda gelinler arasında bir hayli popüler. Düğün günü de ayaklarınız oldukça rahat eder, sonrasında da rahatlıkla ayakkabılarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Gelinliğin altına her ne kadar beyaz giyilir gibi düşünsek de artık gelinler beyazdan ziyade mat renkleri tercih ediyorlar. Siz de beyaz yerine başka bir renk tercih ederseniz daha sonra ayakkabıyı giymeye devam etmeniz kolaylaşacaktır.

Gelin Ayakkabı Stili

Bu sayede hayalinizdeki ayakkabıyı gönül rahatlığıyla satın alır ve sadece bir kere giymek için almamış olduğunuzdan da vicdanınızı rahatlatabilirsiniz.

Düğünün Yapılacağı Yer ve Zaman

Ayakkbı seçiminde muhakkak ki mevsimin etkisi olacak. Yaz için bantlı önü açık tarzda bir ayakkabı tercih ederseniz daha sonra pek çok farklı kıyafetle bu ayakkabıları kombinleyebilirsiniz.

Hayalinizde kumsal düğünü varsa muhtemelen sandalet tercih edeceksiniz ve böylece o güzel sandaletleri tekrar tekrar giyme şansınız olacak.

Tüm evlenecek çiftlere şimdiden mutluluklar!