By Liligance 19/03/2020

Mutluluğunuzu Ertelemeyin!

Tüm dünya Coronavirus salgını etkisi altında çok zor günler  geçiriyor. İnsanların yaşamlarını kaybediyor, hepimiz başta aile büyüklerimiz ve sevdiklerimiz için endişeliyiz. Bu doğrultuda yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlik ve organizasyonlar iptal edildi. Sağlığımız her şeyden önce geliyor elbette ama birçok yorucu karar aşamasından geçerek en ince detayına karar planladığımız, hayatımızda dönüm noktası olarak kalan düğün gibi bir organizasyonu iptal etmek çok büyük bir stres kaynağı.

Günlük yaşamın akışı içinde henüz elde etmediğimiz şeyleri elde edilmiş olarak görüyoruz. Hayatın bize getirebileceği olumsuzlukları görmezden gelerek  tüm  planlarımızın planlandığı şekilde ilerlemesiniz bekliyoruz.  Bu beklenti çok normal, başlangıçta beklentimiz gerçekleşmediği için üzülüp kızabiliriz asıl olan ise bu noktada kalmayıp ilerleyebilmek. Zaman nasıl durmuyor akıyorsa biz de aynı noktada , aynı duyguda kalmayıp ilerlemeliyiz. Hayat karşımıza bir engel çıkardığında esnek davranarak hemen yeni bir plan yapıp hayatın akışına ayak uydurabiliriz.

Belki sade belki ihtişamlı bir düğünün hayalini kuruyordunuz. Hayalinizden vazgeçmiş değilsiniz, sadece bir süreliğine erteliyorsunuz. Peki ama mutluluğunuzu da ertelemek zorunda mısınız? Sevdiklerimizin desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizce mutluluğunuzu ertelemeyin ve eşinizle belediyeden nikah cüzdanınızı alın. Yeni hayatınızın ilk günlerini yaşamaya şimdiden başlayın.

Plansız gelişen bir durum da olsa düğün yapacak da olsanız nikakta da şık olabilirsiniz. Ne de olsa moralimizi yüksek tutmak çok önemli. Tüm dükkanlar kapalı, gelinliğinizi henüz almadınız ya da düğün için saklamak istiyorsunuz. Eminiz ki halihazırda gardrobunuzda bulunan elbiselerden nikah için bir kıyafet  kombini tasarlayabilirsiniz. Aileden birinin elbisenizi kendi zevkinize göre yeniden tasarlayabilir ya da farklı aksesuarlarla nikaha uygun hale getirebilirsiniz. Başınıza takacağınız bir vual şapka ya da çiçek taç, elinize alacağınız küçük bir demet çiçek size kendinizi daha gelin gibi hissettirecektir. Hangi renk ve modelde elbise giymiş olursanız olun, eşinizle birlikte evliliğe adım atmak size kendinizi eşsiz hissettirecektir.

İşte size ilham olacak bazı elbise ve aksesuar önerileri