2020 Gelin Saç Modelleri

By Liligance 15/02/2020

1-Açık Bırakılmış Düz ya da Hafif Dalgalı Saçlar

Saç trenlerinde doğallığın ön plana çıktığı bu sene, özellikle yaz gelini olmayı hayal ediyorsanız saçınızı doğal halinde bırakabilirsiniz. Uzmanlar düğünün bir gün öncesinden yapacağınız nem maskesiyle saçınızda elektriklenmeyi azaltabileceğinizi ve saçınızın daha parlak görüneceğini  özellikle öneriyor.

2-Dalga Dalga Dökülen Saçlar

 

Saçı örmekle tamamen açık bırakmak arasında bir bağlama sekli olan bu model, canlı ya da kurutulmuş çiçeklerle, farklı boncuklarla yapılmış tel aksesuarlarla kullanmaya oldukça elverişli.

Görünümüyle bir şelaleyi anımsatan bu saç modeliyle masallardan çıkmış bir peri kızı gibi görüneceksiniz.

3-Topuzlar

Favori saç modeliniz topuz ise merak etmeyin. Zamansız saç modeli olan topuzlar bu sene de trendler arasında. Sadece biraz daha şekil değiştirerek  daha dağınık ve yumuşak bir yapı kazandıklarını görüyoruz.

Modern gelinler, geleneksel yaklaşımlardan çok düğünün tüm detaylarında kendi hikayesini anlatmak istiyor. Bu istek saç modellerinde daha doğal ve çabasız görünümler olarak şekil buluyor.

Günümüz koşullarında imkanların artmasıyla gelinlerimiz, dış çekimler, kokteyl, after party,bridal shower, nikah gibi pek çok farklı organizasyonda farklı görünümler tercih etme şansına sahip oluyor. Bu sebeple klasik duvakların yanında artık çok sayıda farklı malzeme kullanılarak yapılmış gelin saç aksesuarlarının da tercih edildiğini görüyoruz.