Liligance  Blog

 Mükemmel gelinliği bulmak hayallerin gerçek olması demek. Peki ya mükemmel gelinliği tamamlayacak doğru duvağı bulmak ne kadar kolay?  

 Düğün organizasyonu sırasında, düğünün yapılacağı yer, çiçekler, davetiyeler derken pek çok zorlu karar vermek zorundasınız. Bunlardan biri de şüphesiz doğru duvağın seçilmesi. Eğer siz de çok sayıda farklı uzunluk ve çeşit arasında kaybolmuş hissediyorsanız. Sizin için hazırladığımız duvak rehberine bir göz atın.

By Liligance 10/02/2020

Duvak Deyince İlk Akla Gelen Modeller

2020-02-02

2020-02-14

Sevgililer Günü Gelinlerine İlham Verecek Fotoğraf Önerileri

 Siz de sevgililer gününün romantizmine kapılıp 14 Şubatı gününde hayallerinizi gerçekleştirmeye karar verenlerden misiniz?

    Düğün fotoğraflarına her baktığınızda romantizmin kokusunu almak istiyorsanız. Size ilham verecek düğün fotoğraflarından oluşan galerimize bakmadan geçmeyin.

2020-02-15

Gelinlik firmaları yeni sezon modelleri tanıttı. Sektörün en önemli organizasyonlarından olan İzmir Gelinlik- Damatlık ve Abiye fuarı 22-25 Ocak tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi. 2020 için gelinlik ve geline dair trendler oluşmaya başladı. Gelin birlikte 2020’nin gelin saç modelleri ve aksesuarlarına birlikte göz atalım.

 Gelinlik modelleri, gelin aksesuarları, duvak, ayakkabı, gelin saç aksesuarları,yılın en trend saç modelleri, favori düğün lokasyonları, save the date, bridal shower, bekarlığa veda, kına gecesi organizasyonları, kısacası düğün hazırlıklarına dair hangi konuda fikir önerisine ihtiyacınız varsa Liligance Blog yanınızda

Sade Ama Sıkıcı Olmayan Son Moda Saç Modelleri

2020-02-29

Düğün, Mezuniyet, Nişan, Kına Özel Günlerde Ayaklarınıza İşkence Çektirmeyin

Kadınlar olarak hayatımızın bir döneminde en az bir kez, o çok severek aldığımız ayakkabımızla sorun yaşamışızdır. Yaşadığımız tecrübelerden yola çıkarak olası sorunlarınız için bazı tedbirler ve öneriler hazırladık.

2020-03-04

Organizasyonlarda Şıklık: Altın Kural Renk Uyumu

Davet organizasyonlarında tüm bileşenlerin seçilen temayla ve birbirleriyle uyumlu olmaları için renk paleti seçmek önemli. Renk paleti örneklerine geçmeden önce birbiriyle uyumlu renkler nasıl seçilir, sizin için araştırdık.

Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

En büyük ilham kaynağımız kadınlarımız!

Renk Paletinizi Sizin İçin Hazırladık, Size Favori Renginize Karar Vermek Kaldı

Davet organizasyonlarında tüm bileşenlerin seçilen temayla ve birbirleriyle uyumlu olmaları için renk paleti seçmenin önemli olduğunu vurgulamıştık. Şİmdi bu senenin moda renkleriyle nasıl renk paletleri oluşturabileceğinizi anlatıyoruz.

2020-03-09

Mutluluğunuzu Ertelemeyin

2020-03-19

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus salgını nedeniyle tüm özel gün organizasyonları ne yazık ki iptal ediliyor. Özellikle Mart-Nisan ayları içinde evlenmeyi planlayan çiftler için bu süreç  daha da yıpratıcı bir hal almış olmalı. Düğünü ileri bir tarihe erteleyip , mutlu günlerinizi ertelememeye ne dersiniz? 

En Güzel Sonuçlar için Nişan Fotoğraf Çekiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Son yıllarda trend olmaya başlayan save the date fotoğraf çekimleri birbirinden tatlı temalarıyla bizim ülkemizde de hızla yaygınlaştı.

Siz de bu akıma ayak uydurarak , sevdiklerinize düğün tarihinizi tatlı ve sevecen fotoğraflarla duyurmak istiyorsanız, sizin için ilham verici “ Save The Date” fotoğraflarını derledik.

 

 

2020-03-19

2020-06-17

2020-03-09

2020'nin Gelin Buketi Trendleri

2020-06-18

Gelin stilinin en büyük tamamlayıcılarından olan gelin buketlerinden bu yıl gözde olan çeşitlerini sizin için derledik.

 

 

2020-06-18

Özgün ve Farklı Duvak Modelleri

Daha farklı bir duvak istiyorsunuz ama aradığınız modeli bir türlü bulamadınız, yazımıza göz atın.

 

 

2020-06-18

Dış Çekim için Fotoğraf Önerileri

Fotoğraf çekimi sırasında nasıl bir tema istediğinize karar veremediyseniz yaza özel derlediğimiz birbirinden harika gelin damat fotoğraflarına bakarak ilham alabilirsiniz.

 

 

2020-07-10

"Micro Wedding" Küçük ve Samimi Düğünler

“Micro Wedding” Mikro Düğün Nedir?  İçinde Bulunduğumuz Şartlar Düşünülünce Mükemmel Çözüm! Haftasonu kaçamağında başbaşa  bir nikah ya da yakın çevrenizle sıcak ve samimi küçük bir kutlama karar sizin.

 

 

2020-07-22

Tekrar Tekrar Giyebileceğiniz Gelin Ayakkabısı Modelleri

Çok beğenerek aldığınız gelin ayakkabılarınızı zaman zaman kutusundan çıkarıp hayran hayran izlemek yerine tekrar tekrar giyseniz çok güzel olmaz mı? Biz de böyle düşünüp, tekrar tekrar giyebileceğiniz gelin ayakkabısı modellerini araştırdık.

 

 

 Wedding dresses, bridal accessories, veils,shoes , this years bridal trends, wedding venue, save the date, bridal shower, bachelorette party, henna night, everythig about wedding preparations, you can check Liligance Blog for ideas and inspiration.

2020-08-07